Privită cu ochi de drumeţ, pădurea de conifere ne întâmpină cu un sol uscat, cu un aer bine ozonat şi cu un şuier al vântului prin crengi, care induce calm şi relaxare.

Pentru transilvănenii lemnul înseamnă nu doar aer curat ci şi oportunităţi de trai şi din acest motiv, fiecare mobilă este tratat cu inimă şi respnsabilitate.

Fiind situat în inima ţării, la Gheorgheni, unde prelucrarea lemnului este considerată ocupaţie tradiţională, firma noastră este o firmă cu capital 100% romănesc şi are o experienţă de peste 25 ani. Datorită investiţiilor şi modernizărilor firma continuă să se dezvolte ajungând la un număr de cca. 150 salariaţi în prezent.

Obiectivul nostru principal este livrarea a unor produse din lemn de calitate premium, care corespund şi celor mai stricte cerinţe ale standarelor europene, precum şi satisfacerea nevoilor clienţilor noştri cu maximă eficienţă, promptitudine, profesionalism şi responsabilitate. Majoritatea produselor noastre au 2 ani garanţie şi sunt testate în străinătate de către clienţii noştri.