Plăți securizate

Metode de plată

Suntem mulți și toți diferiți când e vorba de gusturi și preferințe. Iar în zilele noastre achizițiile online devin o rutină simplă și comodă. Magazinul online Industry Transilvan pune la dispoziție o gamă largă de produse proprii, oferte și promoții atractive dar și moduri de plată diferite, adaptate pentru necesitățile fiecărui client. La achiziționarea produselor preferate pe site-ul www.transilvan.ro, pentru finalizarea și confirmarea tranzacției aveți două opțiuni de plată. Printre cele mai convenabile sunt, plata în numerar la livrarea produsului și plata prin intermediul cardului.

1. Plata în numerar.

Dacă din anumite motive nu puteți efectua plăți în avans, cea mai bună alegere ar fi să achitați suma comenzii prin intermediul curierului după livrarea produsului. Recomandabil să aveți suma exactă pentru a evita cazuri în care curierul nu vă poate elibera rest.

2. Plata prin intremediul Cardului bancar (Netopia)

Cardul bancar este forma de bază a plăților online, pentru a face plata prin intermediul acestuia, e necesar să completați un formular în care indicați: numărul de card, data expirării și numărul de securitate CVV situat în spatele cardului. Această metodă este foarte sigură deoarece vă oferă o soluţie de tranzacționare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer). După ce ați introdus toate datele, plata va fi executata imediat, banii vor fi transferați din contul dvs. în contul magazinului nostru. Din motive de securitate, poți plăti cu cardul numai pentru comenzile plasate prin internet. Firma noastră nu procesează și nu stochează detaliile cardului de plată.

Indiferent de modul dvs. de plată preferat, echipa Industry Transilvan vă mulțumește pentru cumpărături și vă așteaptă cu comenzi noi!