• Pret redus

Saltea TRANSILVAN, 140x200x15 cm, Model ST032

800,00 RON
750,00 RON
cu TVA
ÎN STOC
Livrare în 2-3 zile lucrătoare

Salteaua Transilvan este pregatita sa transforme un somn bun, intr-un somn excelent pentru ca dumneavoastra sa va refaceti complet si sa fiti gata sa dati piept cu noua zi. Aceasta a fost special conceputa pentru a oferi o solutie ergonomica pentru sustinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie optima, precum si pentru a oferi un confort foarte bun.

In interiorul acesteia se afla o structura pe baza de arcuri individual impachetate in casete ce actioneaza independent la presiunile exercitate si asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale si descarcarea tensiunii corpului persoanei care doarme pe saltea pe toata durata noptii.

Dimensiunea saltelei: 140x200

Inaltimea saltelei: 15 cm

Fermitate: mediu

Compozitie:

 1. tesatura tricotata de inalta calitate

 2. vata din poliester

 3. Spuma infasurata de 3.5 cm

 4. tesatura netesuta

 5. 1cm spuma normala

 6. tesatura netesuta

 7. Sistem de arcuri cu buzunar de 11 cm din sarma de otel (2,1 mm)

 8. tesatura netesuta

Utilizare:

 1. Desfaceti cu grija folia de protectie, fara a folosi cutitul sau alte obiecte taioase care ar putea deterioara tesatura saltelei.
 2. Dupa derulare, acordati 24 ore pentru o revenire completa la forma initiala.
 3. Salteaua trebuie utilizata pe o rama de lemn, a carei parte inferioara sa permita aerisirea saltelei (sa existe spatiu intre candurile care compun partea inferioara a ramei) sau pe o somiera tapitata cu structura de arcuri aerisita.
 4. Este indicat sa utilizati acest produs in spatii inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea produselor la aer curat, astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in produse.
 5. Produsul nu este destinat folosirii in medii umede.
 6. Evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea.
 7. Nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu foenul.
 8. Utilizarea unei protectii suplimentare protejeaza tesatura husei de accidente nedorite si prelungeste durata de utilizare a saltelei.

Review-uri (0)