Termék kód: 14405790

Transilvan cipőtartó Tofi, 6 Szintes, 85x30x125 cm, Natúr

Szín:
Méret (cm):
85x30x35 85x30x80 85x30x125
delivery

Kiszállítás:

  • Kiszállítás 2 - 3 munkanap
  • Ingyenes kiszállítás!
benefit

Előnyök:

  • Garancia 2 év
  • Fizetés a csomag átvételekor
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül

Bemutatjuk a fából készült cipőtartónkat amely tökéletes megoldás a cipők rendezéséhez!


Hatékony cipőrendezés


Búcsúzzon el a zsúfolt bejáratoktól és rendetlen lakóterektől a fából készült  Tofi cipőtartóinkkal. Ezek a polcok arra lettek tervezve, hogy hatékonyan rendezzék cipőkollekcióját, stílusos és praktikus megoldást nyújtva a cipők rendezett és könnyen hozzáférhető tárolására.


Változatos elhelyezési lehetőségek

Legyen szó az előtér rendbetételéről, a nappali funkcionalitásának növeléséről, vagy akár a terasz optimalizálásáról, cipőtartó polcaink ideális választást jelentenek. Sokoldalú tervezésüknek köszönhetően könnyen illeszthetők bármilyen térbe, javítva mind az elrendezést, mind az esztétikát.


Minimalista és Elegáns design

Ölelje át a leegyszerűsítés szépséget a minimalista és elegáns cipőpolcainkkal. Tiszta vonalakkal és kifinomult esztétikával készültek, ezek a polcok stílusos eleganciát adnak bármelyik szobának, miközben könnyedén illeszkednek a meglévő dekorációhoz.

Magas minőségű alapanyagok

Tapasztalja meg a fa páratlan minőségét cipőpolcainkkal. 100% masszív fából készülnek, minden polc büszkélkedhet a tartóssággal, stabilitással és időtlen vonzerővel. 


Emelje otthona rendezettségedet és fokozza lakótere szépségét a fából készült cipőpolcainkkal. Fedezze fel ma a tökéletes egyensúlyt a funkcionalitás, stílus és minőség között!

Specifications

Szín
Natúr
Material Tömör fa
Dimensiuni 85x30x125 cm
Greutate 12,00 kg
Greutate maxima suportata 45 kg
Szintek 6
FSC tanúsítvány 100% minőségi fa
A csomag tartalmaz 1x cipőtartó