B2B

Bine ați venit la Transilvan Mobilă B2B, 

 

destinația ideală pentru achiziții avantajoase pentru firme și persoane juridice. Suntem dedicați să oferim soluții convenabile și produse de calitate pentru afacerile dumneavoastră, cu o gamă diversificată de produse care să satisfacă nevoile specifice ale mediului de afaceri.

 

De ce să alegeți Transilvan Mobilă B2B: 

  1. Prețuri Avantajoase B2B: ne-am angajat să vă furnizăm produse la prețuri competitive, preț de producător, astfel încât să puteți economisi bugete semnificative pentru compania dumneavoastră. 
  2. Varietate Extinsă: avem o gamă largă de produse. Găsiți totul de care aveți nevoie pentru a vă eficientiza afacerea.
  3. Calitate Garantată: vă asigurăm că produsele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate.
  4. Serviciu de Relații cu Clienții Profesionist: echipa noastră dedicată de specialiști este aici pentru a vă oferi asistență și răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
  5. XML Partner Feed: pentru a încărca produsele mai eficient pe pagina dumneavoastră, vă vom oferi un xml feed parteneri. 

 

Pentru clienții noștri B2B, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail afișate mai jos pentru a beneficia de oferte personalizate și pentru a discuta despre cum putem satisface nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră.

La Transilvan Mobilă, suntem dedicați să facem experiența dumneavoastră de cumpărare cât mai simplă și avantajoasă posibil. Vă mulțumim că ați ales să colaborați cu noi pentru succesul afacerii dumneavoastră!

 

Contact:

Telefon/Whatsapp: 0748 883 580

E-mail: comenzi@transilvan.ro

Program: Luni-Vineri (8:00-16:00)