Urmarirea comenzii

Urmărirea comenzii 


Bun venit la secțiunea dedicată urmăririi comenzii și coletului pe pagina noastră web! Ne dorim să vă ținem la curent în fiecare etapă a procesului de livrare, astfel încât să puteți monitoriza cu ușurință starea comenzii dumneavoastră.

 

1. Confirmare la plasarea comenzii: După ce ați plasat comanda, veți primi un e-mail oficial de confirmare care conține toate detaliile necesare. Acest e-mail va include informații despre produsele achiziționate, adresa de livrare, modul de plată. 

2. Notificare la procesarea comenzii: Odată ce comanda dumneavoastră este în proces de pregătire, veți primi o notificare care va conține numărul comenzii. Această notificare vă va asigura că comanda dumneavoastră este în curs de pregătire. 

3. Mesaj la predarea coletului: După ce coletul este predat firmei de curierat, veți primi un mesaj care va conține numărul de AWB pentru urmărirea coletului dumneavoastră. Acest număr vă va permite să urmăriți stadiul de livrare al coletului dumneavoastră pe pagina web a firmei de curierat.

4. Urmărirea comenzii în contul dumneavoastră: Dacă ați creat un cont pe pagina noastră web transilvan.ro, puteți să vă conectați și să accesați secțiunea „Profilul Meu”. Aici, veți găsi opțiunea de a urmări comenzile plasate de dumneavoastră în timp real. Această facilitate vă oferă un mod convenabil de a monitoriza istoricul și starea comenzilor dumneavoastră.

 

Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături online și vă asigurăm că suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta să urmăriți comenzile și să obțineți informațiile de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a vă asista!

Vă mulțumim pentru că ați ales să cumpărați de la noi și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături online!

 

 

Contact: 

Telefon/Whatsapp: 0748 883 580

E-mail: comenzi@transilvan.ro

Program: Luni-Vineri (8:00-16:00)