Livrare

Livrare

 

Bine ați venit la secțiunea noastră dedicată livrării produselor! Ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături online, iar procesul nostru de livrare este conceput pentru a vă asigura că produsele dorite ajung la dumneavoastră în cel mai scurt timp și în cea mai bună stare.

 

1. E-mail oficial după plasarea comenzii: După ce ați plasat comanda, veți primi un e-mail oficial pentru a vă confirma că am primit cu succes cererea dumneavoastră. Această notificare vă va oferi detalii esențiale despre comanda dumneavoastră, inclusiv produsele selectate, adresa de livrare și informații de contact. 
 

2. Mesaj la procesarea comenzii: La procesarea comenzii veți primi un mesaj de confirmare din partea echipei noastre. Această notificare vă va informa despre faptul că am început pregătirea coletului dumneavoastră și vă va informa despre numărul comenzii plasate. 

 

3. Mesaj la predarea coletului la firma de curierat: Odată ce comanda dumneavoastră este pregătită pentru livrare, vom coordona predarea coletului la firma de curierat. Veți primi un mesaj de confirmare în momentul în care coletul este predat curierului. Acest mesaj va include informații despre curierul care va gestiona livrarea, precum și un număr de urmărire pentru a vă permite să monitorizați starea livrării.

 

4. Timpul de livrare: Ne dorim să vă oferim cele mai rapide servicii de livrare posibile. De obicei, livrarea durează între 1-2 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că aceste estimări de timp de livrare pot varia în funcție de zona dumneavoastră de livrare și de condițiilor firmelor de curierat. 

 

Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență de livrare și să vă asigurăm că produsele dumneavoastră ajung la dumneavoastră în cea mai bună stare și în cel mai scurt timp posibil. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la procesul de livrare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta!

 

Vă mulțumim pentru că ați ales să cumpărați de la noi!

 


Contact: 

Telefon/Whatsapp: 0748 883 580
E-mail: comenzi@transilvan.ro
Program: Luni-Vineri (8:00-16:00)