Returnari si rambursari

Returnări și rambursări


Bine ați venit la secțiunea noastră dedicată procesului de returnare a produselor și rambursării banilor. Înțelegem că uneori se pot întâmpla situații în care este necesar să returnați un produs și ne dorim să vă oferim un proces simplu și eficient pentru aceasta, pentru o experiență cât mai bună. 

 

1. Termenul de returnare: Produsele Transilvan pot fi returnate într-un interval de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție ca să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit de produsele și serviciile noastre. 

2. Cum să înregistrați returnarea unui produs: Pentru a înregistra returnarea unui produs, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0748 883 580 sau prin intermediul Whatsapp-ului la acest număr afișat. De asemenea, puteți înregistra cererea de retur prin e-mail la adresa comenzi@transilvan.ro. Echipa noastră vă va asista în procesul de returnare și vă va oferi toate detaliile necesare.

3. Specificarea motivului returului: Vă rugăm să ne specificați motivul pentru care returnați produsul. Feedback-ul dumneavoastră este extrem de valoros pentru noi și ne ajută să îmbunătățim în mod constant serviciile oferite.

4. Procesul de rambursare: După ce am primit și procesat returnarea produsului, vom începe procesul de rambursare a banilor în contul specificat în cererea de returnare. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a finaliza acest proces în cel mai scurt timp posibil.

 

Suntem dedicați să vă oferim un proces de returnare și rambursare fără griji, astfel încât să vă puteți concentra pe cumpărăturile dumneavoastră viitoare. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta!

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi și suntem recunoscători pentru încrederea acordată!

 

Contact:

Telefon/Whatsapp: 0748 883 580 

E-mail: comenzi@transilvan.ro

Program: Luni-Vineri (8:00-16:00)