Despre noi

Despre noi

Din 1990, compania Industry Transilvan Group este far al inovației și excelenței în industria mobilei din lemn masiv. Compania noastră a combinat întotdeauna arta și tehnologia pentru a crea designuri de mobilier care îmbină funcționalitatea cu frumusețea, satisfăcând atât piețele interne, cât și cele internaționale.

Misiunea noastră este să aducem nu doar mobilier, ci opere de artă funcțională în casele și spațiile de locuit ale oamenilor, rezonând cu calitatea, durabilitatea și eleganța. Ne dedicăm pasionat fiecărui detaliu, fiecărei texturi și fiecărei linii, creând piese care inspiră și definesc rafinamentul într-un mod inconfundabil.

Viziunea noastră este să fim întotdeauna în fruntea inovației, să explorăm tehnologii și materiale noi, să ne adaptăm la schimbările în cererea de pe piață și să rămânem un punct de referință în lumea industriei de lemn masiv. Ne propunem să fim mai mult decât un producător de mobilier, ne dorim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le soluții personalizate și experiențe memorabile.

Industry Transilvan Group este un pionier în industria mobilei timp de mai mult de 33 de ani, ne specializăm în crearea de mobilier din lemn masiv, cunoscut pentru durabilitatea, frumusețea și apelul său atemporal. 

La Industry Transilvan, satisfacția clienților este prioritatea noastră principală. Ne străduim să depășim așteptările la fiecare pas al călătoriei, de la consultarea designului la livrare. Echipa noastră dedicată este angajată să ofere servicii personalizate, ajutând clienții să găsească soluțiile perfecte de mobilier pentru casele lor. Cu Industry Transilvan - Mobilier puteți avea încredere că satisfacția dumneavoastră este garantată.

Industry Transilvan Group este mai mult decât o companie, suntem o comunitate de meșteri, designeri și entuziaști ai lemnului. Cu fiecare piesă pe care o creăm, împărtășim bucuria și frumusețea naturii, transformând lemnul în povestea fiecărei case.

 

Adresa sediul social: 

Strada Tătarului 156-158, Gheorgheni, Harghita, România, 535500

 

Program de lucru: 

Luni-Vineri (8:00 - 16:00)

 

Cod Unic de Înregistrare: 

RO529690

 

Număr Registrul Comerțului: 

J19/615/1991

 

Banca OTP Romania, IBAN: 

RO09OTPV260000357042RO08